06 juni 2009

Gästbok/Orelaterade kommentarer

Detta är ett inlägg som man kan skriva kommentar till när man vill mig något, ex. kommentera bloggen i sig eller annat och det inte passar på ett specifikt inlägg eller mail. Ni hittar alltid en länk "Gästbok" till detta inlägg i menyn under "Hem" trots att inlägget i sig kommer puttas bakåt så småningom.

Idén till detta kom från Jonas på Psykbryt som skrev ett inlägg om bloggrullar och länklistor efter att ha skrivit en kommentar i Bloggvärldsbloggens inlägg om bloggetikett.

Varför en gästbok? Jo för att jag helt enkelt ogillar orelaterade kommentarer i bloggen men älskar att få kommentarer och små hälsningar.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

41 kommentarer:

Jonas Alvunger sa...

Då får du en första hälsning från mig här! Jag ser att du har gjort en del förändringar på bloggen sedan jag var här sist - jag gillar det!

Psykbryt sa...

Och suck förresten, det där med Blogger/Google -profil är verkligen en röra...

Peter Parnes sa...

Hej hej från Luleå! :)

Béatrice Karjalainen sa...

@Jonas Alvunger/Psykbryt: Tack. Jo jag bytte till nya mallhanteringen i Blogger för att kunna få in min bloggrulle från GR. Och ja det är mysko med Blogger och Googleprofil, man borde kunna skippa Bloggerprofilen om man vill.

@Dr. Peter Parnes Hejsan hejsan.

Tina sa...

En undran bara; funkar allt i min blogg, menar; kommer du in och så?

Béatrice Karjalainen sa...

@Tina Jodå, jag kom in. Skrev några kommentarer oxå, fick du inte dem? I så fall funkar inte allt. Men jag är rätt säker på att jag såg dem hamna där.

Tina sa...

Ja men då så :)

Tina sa...

Kommenterade men den syns ej.....gjorde jag nåt galet?

Béatrice Karjalainen sa...

@Tina var? Hittar ingen kommentar från dig någonstans mer än här.

Tina sa...

Där du la ut fjällbilder från din arbetsplats.

Béatrice Karjalainen sa...

@Tina Nä jag hittar inget där och inget att godkänna heller. Något måste gått galet.

Anonym sa...

Ursäkta fördröjningen men nu har jag rippat över Close to Nature tapen till mp3. Är inte riktigt klar än dock... Det var en liten nostalgi tripp för mej då jag knappt har lyssnat på dem sedan vi spelade in runt -90. Länk kommer... Patrik

Béatrice Karjalainen sa...

Patrik: Nämen åh gud så glad jag blir! Du inser inte vilken lycka. Min åkabilmusik tillbaka snart.

Carolina sa...

Hej Hej ;)
Hörru, jag tänkte bara fråga om det finns nån orientalisk kurs i Boden??, det som svårt att hitta här uppe i norrbotten..
Ha det så bra..
Carolina heter jag och skulle vilja ha kontakt med dej.. kram ;)

Béatrice Karjalainen sa...

@Carolina ABF har haft kurser här i Boden, förrförra terminen blev den inställd pga för få sökande. Tyvärr är de rätt dåliga på att marknadsföra sina kurser. Men man kan alltid höra av sig till dem och är man någa st som redan kan anmäla sig så tror jag säkert de kan dra igång en nästa termin. Själv har jag gått kurs i Luleå på ABF och på Stil.

Carolina sa...

Okeej..
Hur länge har du dansat?
fan va synd, jag bor i Överkalix och leder en magdans kurs, men asså jag känner att jag själv behöver mer å mer..
finns det nån kurs i luleå då? :(
Tack för att du svara x)

Béatrice Karjalainen sa...

@Carolina Till och från i 4 år men nu var det längesedan. Jag kan rekommendera Katja Lehto, hon har varit upp i Luleå några gånger och kört kurs. Otroligt duktig. Jag vet att hon kan tänka sig att köra en omgång till, ex. avancerad dans här uppe om någon annan tar på sig att fixa med lokal och sånt. Lite svårt för henne från Sthlm. Om du skickar mig ett mail på beatrice.karjalainen@gmail.com kan jag vidarebefodra hennes kontaktuppgifter senare idag.

Carolina sa...

Nu har jag skickat ett mail till dej.. säg till om du har fått det!:)

Anonym sa...

Nu kan du hämta Close to Nature-Something in between här:
http://cid-b63155e8d8d33bb8.skydrive.live.com/browse.aspx/Musik

Jag har även lagt upp lite annat smått och gott från Close to Nature här.

Ha det gott

Béatrice Karjalainen sa...

@Patrik du är min hjälte! Tack tack tack.

Anonym sa...

Du som gillar böcker, kolla in www.parslibris.se ;)

Béatrice Karjalainen sa...

@Anonym Jo jag gillar litteratur men jag ogillar att skiljas från mina böcker oxå. Jag köper/får recensionsexemplar av mina böcker på så sätt slipper ja skiljas från dem.

Anonym sa...

Härligt att läsa om dina FC äventyr! Jag ska gå i år och det ska bli sååå roligt/jobbigt/underbart! Har du gått "ensam" dina turer? Kanske jag oxå måste göra det då min vän hoppat av. Vilken är den bästa starttiden? Jag startar kl 13 och siktar på guld.

Ha det bra!
Lotta

Béatrice Karjalainen sa...

@Anonym (Lotta) Jag har startat ensam men första gången slog jag ihop mig med en kille längst med vägen och andra gången bytte jag vem jag gick med flera gånger och vissa delar helt ensam. Man hittar alltid någon att samtala med en stund. JAg trivs med orgonstarttiden då har man hela dagen på sig att gå kan sova en natt och sen gå en hel dag till.

Hierokliff sa...

Kul och läsa dina fjälläventyr, hittade sidan när jag letade info om fjällräven classic, funderar på att bli en n00b där nästa år. Såg att du hade varit SvenskMud med, coolt, andra gången på en vecka jag hör talas om den gamla reliken (en ny arbetskamrat hade också spelat det i början av 90-talet). Spelade alldeles för mycket där 94-95

//Hierokliff

Maddelindh sa...

Heeeeej bea:) Så nu har även jag hittat hit:) Guuud va kul att läsa om dig o din familj! Det var ju ett bra tag sen vi sågs. Hoppas allt e bra med er?
Många kramar kusin madde:)

Anonym sa...

Älskar din blogg, en sån tjej behöver vi i den virtuella världen av secondlife ! hoppas du har tid framöver och kommer och hälsar på oss i secondlife ! Mvh Amelie

Sofia Perä sa...

Hej Bea! Vet inte om du kommer ihåg mig men vi gick knytteutbildningen tillsammans. I alla fall såg jag att du bloggade om magdans. Jag skulle behöva få tag i någon som, på kort varsel, kan instruera ett gäng på lördag i Luleå. Har du tips om något namn? Pris? MVH
/Sofia (sofia-pera@hotmail.com)

Lovisa sa...

Halloj! Var uppe en sväng på "toppen" idag efter 10. Galet mycket bilar! Superkul :)

Béatrice Karjalainen sa...

@Lovisa Du skulle kommit in i skogen och sagt hej. Vi var 24 ungar och minst 30 vuxna. Inte helt lätt att försöka leda men men det gick rätt hyfsat trots minimala förberedelser.

Anonym sa...

Bea, har du anmält dig till Lapland Ultra i år!?
Annars gör det NUU!

Jag tar för givet att du dyker upp, du får helt enkelt inte hoppa över det :)

//Annika med renen

Anonym sa...

Hej Bea, du verkar träna på!
Gott det, jag kikade in för att kolla just det, nu börjar det judar ihop sig till Adak!

Ha det gott så länge så ses vi där!
/annika

Anonym sa...

Alltså, jag menar ju såklart "det ju dra ihop sig"... J***a autokorrekt... :)

/annika

Béatrice Karjalainen sa...

Varit skadad i 3 v nu men jag hoppas det skall gå att träna denna vecka igen. Blodvärdena bråkar oxå men Adak missar man ju inte.

Anonym sa...

Hej Béatrice, ska du vara med i c2c,en vandring på 33 mil mellan Kalmar till Varberg? :)

Med vänlig hälsning
Janne N

Béatrice Karjalainen sa...

Janne: Var hittar jag info. Googlade men hamnade bara på en sida som länkade till Facebook med inloggning. Har inget FB-konto och tänker inte skaffa ett heller.

Pontus sa...

Hej där Beatrice! Googlade dig på skoj och vad hittar man om inte en fin blogg, och långvarig dessutom! Hoppas du har massor med träningsvärk från igår?? ;)

Med vänlig hälsning
Pontus - deltagare på Bodycombat och sjukgymnast med tid över att skriva på bloggar.

Béatrice Karjalainen sa...

Blir alltid lite nyfiken på hur man blir hittad, du hade bara ett förnamn att gå på :-)

Bertil sa...

Hej Béatrice!
"Länge sedan sist"
Gillar din blogg och saknar nu dina fantastiskt fina bilder.
/ Bertil

Anonym sa...

Hej allihop, jag har blivit ljugid för av så många företag som har påstått att de är riktiga långivare, men alla mina ansträngningar har varit förgäves, jag har förlorat pengar till falska långivare som påstår sig vara vad de inte är. Tills min vän presenterade mig för rätt långivare som jag kontaktade och jag lyckades få ett lån på 95 000 från dem på bara 24 timmar, skulle jag rekommendera alla som letar efter ett lån utan rädsla att kontakta dem via e-post:___lapofunding960@gmail.com

Anonymous sa...

Jag är en ensamstående mamma som bor i Nederländerna och jag är så glad nu eftersom jag fick mitt lån idag från detta pålitliga företag LAPO efter flera bedrägerier från olika fuskare. Om du behöver ett lån kan du nå dem via detta e-postmeddelande: lapofunding960@gmail.com