10 juni 2009

Summering av dagen, däckade igen

Igår somnade jag före mina barn, strax efter 8. Jag var så sjukt trött, kunde inte hålla mig vaken. Vaknade sen kl 2:20 på natten men lyckades som tur var somna om. I övrigt var det en något stressig dag där jag bland annat han med en intervju som kändes väldigt bra. De skulle överväga om de skulle komma med ett erbjudande till mig på onsdagen eller inte. Måste ju svara första företaget då. Då kommer jag sitta i en jobbig sits och behöva göra en matris eller nåt med för-/nackdelar för båda företagen är som jag skrivit tidigare intressanta och har sina respektive fördelar. Måste känna efter ordentligt i magen vad det är jag vill göra. Fortsätta med det jag gjort ganska länge och känner mig trygg i och växa därifrån till annat eller kasta mig in i något lite nyare men få en bra introduktion till detta. Det är inte ett helt lätt val.

Fick barnfritt nästan hela eftermiddagen så jag kunde tänka, tyvärr hemma vid köksbordet istället för ute i skogen där jag trivs bäst för sånt.

Hade tänkt läsa klart min spännande bok igår men när jag somnade var det visst med boken i knät :-) Inte ens en riktigt spännande bok kunde hålla mig vaken. Då är Bea trött.

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: