22 juni 2009

Gräsklipparhelvete gör mig ännu argare

Skrev ju för ett tag sedan om att sambon tog ett varv med gräsklipparen (8juni)och undrade hur lång tid det skulle ta till nästa gång (han klippte inte heller ett av etagen då). Han klippte även en liten snutt i helgen för att grabbarna ville spela fotboll. Han vrickade foten i fredags och skyller nu på den för att slippa. Så jag gav upp för jag står inte ut att se grannarna i ögonen när gräsmattan består av vita bollar aka maskrosor som är ca 30 cm höga. Dessutom har ena grannen klippt nere på vår äng 3-4 ggr sen sambon släpade gram klipparen senast.

Jag släpade fram åbäket och började med snutten mot ena grannen. Det är en brant backe och ett helvete att klippa. Var klar med den efter 15 minuter, gick runt hörnet för att ta där sambon hade klippt häromdagen då det stod långa strån här och där pga att hjulen tryckt ner gräset och sambon är för lat för att backa över dem för att ta dem. Men då stannade maskinskrället. Försökte med alla trix, vicka, trycka på prime, dra snabbt, dra långsamt osv. Nä den var nog för varm efter ansträngningen i backen. Bara at köra in den i garaget och låta den svalna igen. Helvetes jävla maskinskrälle när jag tar fram den för att få ordning på gräsmattan för att slippa skämmas och gör det i ren ilska över min lata gubbe så funkar den inte.

Nu åker jag till VC och lägger in mig 30 minuter för dropp istället. Det sägs att järnbrist ger depression, det kanske gör en surare ockås för nu är jag skitsur så lite järn kanske gör susen mot min folk- och maskinilska.

Inga kommentarer: