26 juni 2009

Men vad hemsk jag är

Jag kom nyss hem från en kvällspromenad på 13 km där jag var tvungen att mot min vilja delvis jogga i mina eccosandaler på steniga och grusiga vägar för att inte vara kvällsmat åt varenda mygga i skogen. Min fotled protesterade hej vilt och jag fick mig en rejäl peeling under fotsulorna. Möttes av nyheten att Michel Jackson kanske är död, det verkar vara obekräftade källor på skvallerwebbplatsen TMZ som säger att han är död vilket återupprepas i Aftonbladet och Expressen (som har det på nöjessidorna, tidningsvärlden är underlig), DN och SvD

Jag känner mig så hemsk för min första tanke var, men då blir ju O2 Area ledig en massa kvällar så DM kan boka om sin konsert.

Sen tänkte jag på barnen, 3 barn är nu faderslösa, och det måste vara extra traumatiskt när hela hans liv nu kommer manglas i tidningarna. OM han nu är död vill säga, inga officiella källor har ju bekräftat det. CNN och NY Times väljer exempelvis att bara säga att han tagits in på sjukhus med hjärtstillestånd. Jag tycker det är lite läbbigt när man går ut och sätter stora rubriker att någon är död innan ex. familjen bekräftat att så är fallet.

Inga kommentarer: