22 juni 2009

Fotbollsskola och Idrottens dag


Barnen var på fotbollsskolans första dag idag. Var där och lämnade först deras matsäck och sedan skedar till mellanmålet och fick se 2 koncentrerade grabbar med leenden över hela ansiktet. Gissar att de haft en bättre dag än mig.

Jag låg och fick min kropp saboterad av järn när fotbollsskolan slutade men hade sådan sjuk tur att det från kl 15 var Idrottens dag på Boden Arena och flera av Bodens idrottsklubbar presenterade sig. Av någon okänd anledning var inte Boden Bushido Center där men många andra. Så jag lät helt enkelt mina barn stanna kvar och testa sporter medan de väntade på mig. När jag kom hade de provat på bågskytte, curling, fotboll och lite annat. När jag var där provade de på innebandy, boxning, basket och orientering.

Vincent satte 50 skott i basketkorgen och fick beröm av John Rosendahl i Plannja och fick 2 st t-shirts för sin envishet och skicklighet. Jag sköt ett skott som jag satte, det fick räcka. Herman fick min t-shirt. Vincent har ju lite att leva upp till med tanke på namnet, är man döpt efter en basketspelare så.... Vincent visade helt klart att han förstod det här med att läsa karta, han slog bästa tiden på parkeringsorienteringen med hästlängder och var sjukt glad. Herman visade att ha när bra på att skjuta mål med innebandyboll och fick beröm för att han var duktig på boxning (men han tyckte att det var ju ganska enkelt, det är ju ofta de slår slag med handskar på karaten).

1 kommentar:

Milly sa...

Vilken fin blogg du har!
är allt väl med dig?

Kram!